Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Немає межі досконалості: компанія IDMedia вкотре здобула престижну нагороду “Лідер Галузі 2023”

Ось і відбулося щорічне нагородження найкращих українських компаній, які роблять вагомий внесок у розвиток економіки країни, звичайно ж, серед них уже за традицією виявляється рекламне агентство IDMedia. Компанія удостоюється цієї премії протягом восьми років, що свідчить про її постійне зростання у всіх бізнес-аспектах.

Чим відрізняються компанії, які отримують нагороду "Лідер Галузі"

  • Якість послуг – перше, що вигідно виділяє лауреатів премії на тлі інших компаній. Тут вона завжди висока. Саме висока якість послуг, що надаються, приваблює все більше і більше клієнтів для співпраці, що в результаті призводить до високих економічних показників компанії.

  • Високі економічні показники. Всеукраїнський бізнес рейтинг, який є засновником цієї премії оцінює учасників за багатьма критеріями, основний серед них – економічні показники. Компанія, яка корисна для економіки країни, яка має великий обіг та веде прозорий бізнес – це впевнена заявка на перемогу.

  • Професіоналізм. Співробітники компанії-переможця – це завжди професіонали своєї справи. Фахівці з великим досвідом у своїй сфері, які регулярно отримують нові знання та підвищують свою кваліфікацію.

  • Прогресивність та інноваційний підхід. Постійний розвиток – важливий елемент будь-якого бізнесу. Прагнення досягти досконалості в послугах говорить про компанію, як про далекоглядного партнера, який робить ставку на довгострокові відносини. Саме тому переможці в даному рейтингу - це сучасні компанії, які крокують у ногу з часом, не бояться експериментувати та впроваджувати інновації у свою роботу.

Співпраця з компанією-лауреатом премії “Лідер Галузі” - це правильне рішення, якщо ви шукаєте високу якість послуг.

Зовнішня реклама та IDMedia

Рекламна агенція IDMedia займається розміщенням зовнішньої реклами в Україні вже понад десять років. За ці роки співробітники компанії накопичили величезну кількість корисних знань та безцінного досвіду. Компанія безперервно розвивається у своїй сфері, це видно за багатьма параметрами: високий приріст нових клієнтів, регулярне звернення постійних клієнтів, впровадження нових технологій у робочі процеси та ін.

Варто також відзначити великий внесок IDMedia у розвиток рекламної галузі в Україні, який дозволяє замовити розміщення зовнішньої реклами з повним супроводом лише за кілька кліків. Компанія може запропонувати клієнту найбільше покриття зовнішньою рекламою по всій території України, конкурентоспроможні ціни та якісну взаємодію, яка принесе результат.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин