Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Політика конфіденційності

Ми дбаємо про Ваші дані, які Ви залишаєте на сайті idmedia.ua і тому прийняли політику захисту інформації. Вона наведена нижче:

1. ЗБІР ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ

1.1. Під час формування заявки на сайті ми просимо вас повідомити необхідну особисту інформацію в обсязі, який є необхідним для надання послуг.

2. НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ

2.1. Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам лише за таких обмежених обставин:

2.1.1. У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібна ваша згода.

2.1.3. Ми маємо достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідний для дотримання законодавства України, в тому числі надання інформації на вимогу фізичних та юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;

3. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

3.1. Ми вживаємо всіх необхідних заходів для захисту даних від неавторизованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних та заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування та заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованому доступу.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин