Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Російський військовий корабель, йди нах`й

Кінець зими 2022 року видався для Українців важким, 24 лютого о 5 годині ранку російська федерація розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. Почалася активна фаза війни, яка триває у нашій країні з 2014 року.

Сумні події об'єднали українців як ніколи раніше, кожен із нас став волонтером та воїном, кожен став допомагати чим може не лише своїм близьким, а й усій країні. Наша компанія не стала винятком. Після шоку перших днів, прийшло розуміння, що треба жити далі і продовжувати робити те, що ми вміємо найкраще - розміщувати зовнішню рекламу.

Легендарна фраза прикрасила білборди країни

Саме так, наприкінці лютого, до нас прийшла ідея розмістити на білборди, що звільнилися, в Одесі та області, той що став легендарним, рекламний сюжет про російський корабель. Оскільки ми були одними з перших, хто вирішив здійснити монтаж цих рекламних сюжетів у такий неспокійний час, ми зіткнулися з деякими труднощами. Але в процесі подолали їх, окрема подяка нашому безстрашному сервісу, який здійснив поклейку. Трохи згодом ідею підхопили багато рекламних агенцій нашої країни і в кожному місті з'явилися білборди з патріотичними сюжетами.

На зміну бордам із російським кораблем прийшли сюжети зі словами подяки нашим ЗСУ, сюжети про допомогу переселенцям та ТрО. Вся ініціатива щодо розміщення вищезазначених сюжетів на бордах здійснювалася за рахунок коштів компанії IDMedia.

Наша сила в тому, що ми єдині

Команда IDMedia - це справжні патріоти своєї країни, тому ми не могли залишитися осторонь у момент важкої ситуації, що склалася у батальйону Азов і підтримали їх фінансово. Крім того, надаючи їм інформаційну підтримку.

Як і багато українців, у перші дні ми відправили свій перший донат у фонд “Повернись живим”, а також точково підтримували та продовжуємо підтримувати волонтерів. Також ми:

  • Допомагали формувати продуктові набори для ЗСУ;

  • Надавали допомогу у вигляді продуктів харчування та ліків для незахищених верств населення;

  • Допомагали із кормом для тварин;

  • Забезпечували одягом нужденних та переселенців.

Українці – сильний та вільний народ, нас не перемогти, і наша перемога вже зовсім скоро!

Слава Україні!Бигборд русский корабль иди нах'й Борд русский корабль иди нах'й Наружная реклама русский корабль иди нах'й Аренда билборда русский корабль иди нах'й Щит русский корабль иди нах'й Реклама на билбордах русский корабль иди нах'й Билборд реклама русский корабль иди нах'й Реклама русский корабль иди нах'й Размещение рекламы русский корабль иди нах'й Заказать билборд русский корабль иди нах'й Заказать наружную рекламу русский корабль иди нах'й Рекламное агентство русский корабль иди нах'й Услуги рекламного агентства русский корабль иди нах'й Billboard русский корабль иди нах'й Русский военный корабль иди нах'й рекламный щит  Русский корабль иди нах'й наружка  russian warship go f'ck yourself billboard

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин