Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Добра традиція: нагорода "Вибір країни 2021" для IDMedia

Здобуття престижної української нагороди “Вибір країни” вже стало щорічною традицією для компанії IDMedia. Щороку ми намагаємося покращити всі аспекти нашої діяльності, щоб відповідати найвищим званням у сфері розміщення зовнішньої реклами.

Результати всеукраїнського бізнес-рейтингу вибудовуються на основі багатьох показників, тут і внесок у розвиток економіки країни, і внутрішні фінансові успіхи, прогресивність ведення бізнесу, тощо. Ми з гордістю можемо говорити, що на всіх фронтах компанія IDMedia займає лідируючі позиції, що призводить до щорічного визнання агентства як одного з найкращих рекламних агентств в Україні.

Стабільність у прагненні до найкращого

Більш ніж десятирічний досвід роботи у сфері зовнішньої реклами дозволив нам накопичити достатньо корисних знань, які ми не просто застосовуємо на практиці, а намагаємося постійно вдосконалювати. Ми беремо до уваги найсвіжіші тенденції у своїй галузі, щоб завжди залишатися цікавими для клієнтів в плані довгострокового співробітництва. Нас рекомендують, як професіоналів, як агентство, що стабільно розвивається, якому довіряють розміщення зовнішньої реклами найбільші компанії України і не тільки.

Сильні сторони IDMedia

Однією з головних переваг є найбільша база рекламних площин в країні. Ми пропонуємо розмістити рекламу в будь-якому місті України, чи це селище, чи обласний центр. Абсолютно скрізь, де встановлені білборди, сітілайти або будь-які інші конструкції – ми допоможемо розмістити вашу рекламу.

Повне супроводження рекламної кампанії. Ми закриваємо всі потреби клієнта у розміщенні зовнішньої реклами: первинна консультація, обговорення стратегії, підбір адресної програми, створення макета, друк постерів, монтаж, фотозвіт та щомісячний моніторинг.

Зручний сайт, на якому ви можете підібрати площину та оформити заявку на розміщення всього в пару кліків.

Надійність. Рекламне агентство IDMedia, засноване у 2013 році, за ці десять років на нашому рахунку вже сотні успішних рекламних кампаній для місцевих та міжнародних брендів, десятки найпрестижніших українських нагород та нескінченно багато вдячних клієнтів.

Починаючи співпрацю з IDMedia, ви можете бути впевнені, що вона принесе плоди і залишить найкращі враження. Усі, хто хоч раз звертався до нас за рекламою, стали нашими постійними клієнтами та навіть друзями. Рекламна агенція IDMedia в Україні - це вже сильний бренд, якому довіряють, який зарекомендував себе з кращого боку і продовжує ставати ще краще з кожним роком. Можливо, завдяки цьому ми в черговий раз опиняємось лідерами серед конкурентів і отримуємо щорічну нагороду “Вибір Країни 2021”.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин