Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Сітілайти та їх можливості

Одними з найпопулярніших конструкцій для розміщення зовнішньої реклами є сітілайти (Citylight). Такі конструкції розміщуються переважно вздовж доріг та тротуарів, де відзначається підвищена прохідність. Але дія лайтбоксів пояснюється не тільки їх вигідним розташуванням, а й іншими характеристиками. Про все докладніше.

Що таке сітілайти? Загальний опис рекламних блоків

Сітілайти - це рекламні конструкції, що являють собою металевий короб на ніжці. Стандартні розміри таких блоків – 1,2х1,8 м. Відмінними характеристиками сітілайтів вважаються такі особливості:

  • Наявність двох поверхонь (спрямовані у протилежні сторони);

  • Внутрішнє підсвічування (сприяє можливості отримання інформації з рекламних блоків навіть у темну пору доби);

  • Можливість впровадження екстендера (використання замість класичного макета повноцінного товару, наприклад, одяг, аксесуари або інший рекламований продукт, що відповідає габаритам конструкції).

Отже, ці показники загальні. Вони описують лише конструкцію сітілайтів. А як щодо їх ефективності? Чому така реклама потрібна, чому вона користується високою популярністю і як охоплює аудиторію? На це питання є одразу 5 відповідей.

1. Контакт із ЦА

Завдяки своїм габаритам, сітілайти можуть бути розміщені на зупинках громадського транспорту, безпосередньо на узбіччях, бульварах, у пішохідних зонах, парках та на площах. Людина чекає на автобус, стоїть у пробці, ходить не поспішаючи парком і в процесі дивиться на розташовану поблизу рекламу. Сітілайти знаходяться в постійному контакті з цільовим клієнтом.

2. Естетична функція

Оригінально оформлені та підсвічені сітілайти виглядають досить елегантно та привабливо. Вони не лише прикрашають територію, на якій розташовані, а й висвітлюють її. Естетично привабливий зовнішній вигляд формує позитивне ставлення перехожих до реклами.

3. Невеликі розміри

Компактні габарити сітілайтів значно спрощують процес пошуку та монтажу рекламної конструкції, тому можуть перебувати в найпотрібніших місцях. На відміну від білбордів, такі конструкції можуть бути встановлені навіть на вузьких пішохідних вуличках, на тротуарі, а також в історичній частині міста, де встановлення великих рекламних носіїв неможливе:

  • Київ – Хрещатик, Майдан Незалежності;

  • Одеса – вулиця Дерибасівська, курортний район Аркадія;

  • Харків – вулиця Сумська;

  • Львів – проспект Свободи.

Невеликими розмірами пояснюється швидкий монтаж виробів, простий процес заміни постерів, а також вартість ротації сюжету. Великогабаритна реклама поступово зникає із центральних частин міста. На зміну їй приходять компактні, яскраві та зручні сітілайти.

4. Стійкість до зовнішніх впливів

Дощ, сніг, вітер – не має значення, що відбувається на вулиці. Рекламний постер, розташований у сітілайті, повністю захищений від зовнішніх негативних впливів. Такі конструкції стійкі до змін температури, а скло стійко витримує навіть фізичні удари.

5. Поєднання з рекламоносіями

Сітілайти добре взаємодіють з рекламними носіями будь-якого типу. Такі конструкції можуть виступати як додаткові поверхні, які розміщуються як додаток до основної програми. Ми рекомендуємо міксувати різні типи рекламних конструкцій, коли постає завдання максимально покрити місто. Частину бюджету рекомендовано виділити на:

Також за допомогою сітілайтів можна розмістити кілька однакових сюжетів у ряд, щоб отримати вау-ефект і 100% бути впевненими, що вашу рекламу помітять.

Замість висновка…

Сітілайти – ефективні, привабливі та доступні рекламні носії, які можна сміливо розмістити як уздовж дороги, так і в історичному центрі міста. Такі конструкції ефективно працюють при просуванні товарів та послуг спрямованих на свою цільову аудиторію.

Купити сітілайти за найдемократичнішими цінами ви можете тільки в агентстві IDMedia. Ми пропонуємо рекламні конструкції у всіх містах України. Щоб сітілайт не просто прикрасив вулицю, а й працював на ім'я вашої компанії, необхідно відповідально підійти до процесу його розміщення. Ми пропонуємо рекламні конструкції у всіх містах України. Фахівці рекламного агентства швидко підберуть найбільш підходящий вам варіант розміщення, та вчасно нададуть фотозвіти.

Ми є лідерами за швидкістю розміщення рекламних сюжетів. Як тільки макет буде затверджено, монтаж постера не змусить довго чекати! Оформити замовлення та проконсультуватися зі спеціалістом АйДіМедіа ви можете в режимі онлайн або іншим зручним для вас способом.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин