Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Зовнішня реклама – доступний та максимально зручний спосіб заявити про себе

Яскраво заявити про себе на ринку, підкреслити особливий образ компанії або нагадати про компанію клієнтам після тривалої відсутності — з будь-яким з цих завдань на ура впорається розміщення зовнішньої реклами в Україні. Такий формат просування є одним із найефективніших. А завдяки зусиллям IDMedia — ще й одним із найлегших в організації.

Ми створили систему співпраці з клієнтами, яка максимально наближена до досконалості (а може, вже й досягла її). Усі послуги рекламна агенція надає комплексно. А щоб замовити зовнішню рекламу та запустити її в потрібному місті, вам достатньо пройти лише 3 кроки.

1. Вибір відповідних щитів

Вибрати щити під розміщення зовнішньої реклами можна двома способами. Перший – самостійно. У каталозі IDMedia представлений повний вибір доступних до оренди носіїв:

Просто виберіть відповідний тип конструкції, область та місто її розміщення та приступайте до перегляду. У каталозі ви дізнаєтесь, скільки коштує реклама на білбордах, скроллах та інших носіях, і знайдете їх докладний опис. Абсолютно вся інформація – фотографія, адреса, сторона, формат – є актуальною та точною. Це допоможе вам швидко підібрати відповідні білборди, сітілайти або інші поверхні. Коли конструкції вибрано, залишається лише відправити їх у кошик.

Другий спосіб пошуку рекламних щитів – звернення до менеджерів IDMedia. При необхідності ми допоможемо вам вибрати відповідний тип носія та кількість потрібних поверхонь відповідно до:

  • Цілей реклами;

  • Особливостей вашого бренду;

  • Цільової аудиторії;

  • Доступного бюджету.

Також менеджери АйДіМедіа можуть скласти повноцінну схему зовнішнього просування, щоб воно було ще ефективнішим для вас.

2. Погодження нюансів співробітництва та підписання договору

Після вибору потрібних поверхонь справа залишається за малим — узгодити всі нюанси просування. Перед укладанням договору проводиться докладна консультація, на якій:

  • Визначається адресна програма;

  • Узгоджується вартість кожного окремого щита;

  • Встановлюється час оренди рекламних поверхонь;

  • Виставляється підсумковий рахунок зовнішнього просування.

Коли договір укладено, а оплату отримано, наші рекламні агенти переходять до роботи з макетом. Перед друком макет узгоджується із юристом. Це необхідно, щоб уникнути проблем із законом, адже вимоги до зовнішньої реклами постійно змінюються і посилюються. Якщо з макетом все гаразд, ми відправляємо його на друк.

3. Отримання результатів роботи

IDMedia самостійно здійснює монтаж роздрукованих плакатів. Коли розміщення зовнішньої реклами завершено, ми надсилаємо клієнту докладний фотозвіт. Співробітники АйДіМедіа регулярно перевіряють стан носіїв та, розміщених на них, банерів. Вони ж виправляють недоліки за необхідності. Вам залишається лише регулярно перевіряти фото звіти та насолоджуватися ефективністю зовнішньої реклами.

Усього три кроки відокремлюють вас від успішного рекламування!

З IDMedia оренда білборда, сітілайта, скролла або будь-якого іншого носія буде для вас максимально вигідною, швидкою та зручною! Наша команда щодня працює над просуванням бізнесу своїх клієнтів і робить це на найкращих в Україні умовах:

  • Доступна та прозора вартість послуг (без усіляких підводних каменів та непередбачених обставин);

  • Комплексна робота (беремо на себе все: від визначення схеми розміщення банерів до контролю їх стану);

  • 100% покриття рекламними площинами (у IDMedia ви можете замовити білборд у Запоріжжі, скрол у Дніпрі або сітілайт в Одесі — ми пропонуємо щити всіх типів у всіх містах країни);

  • Висока швидкість роботи (наш менеджер готовий передзвонити вам за 30 секунд, а розпочати співпрацю ми можемо вже сьогодні!).

Ще один плюс - можливість замовити зовнішню рекламу віддалено. Ми стежимо за трендами та надаємо можливість оренди білбордів, сітілайтів та інших конструкцій в онлайн режимі. Жодних зайвих витрат часу та сил!

IDMedia – це рекламна агенція, яка надає свої послуги з 2008 року. Нам уже довірилися понад 700 брендів, які добре відомі більшості жителів України. Настав і ваш час стати в один ряд з ними!

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин