Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Зовнішня реклама по всій території України від рекламної агенції IDMedia

Реклама – двигун прогресу. І запустити цей двигун готова команда рекламної агенції IDMedia. Ми надаємо своїм клієнтам максимальний вибір щитів під зовнішню рекламу у всіх містах України та гарантуємо кожному замовнику вигідну пропозицію.

1. Економимо час

Звертаючись до IDMedia, ви заощаджуєте свій час. Менеджери рекламного агентства оперативно підготують пропозицію, яка відповідатиме вашим вимогам, особливостям продукту та рекламному бюджету. Наша команда складається з першокласних фахівців з великим досвідом роботи із зовнішньою рекламою як у великих обласних центрах, так і в невеликих містечках.

Ще одна причина економії часу – повноцінний вибір щитів. У нас ви можете орендувати:

Окрім стандартних рекламних щитів ми пропонуємо великий вибір оригінальних конструкцій, які можна зустріти далеко не у всіх агентствах. Як приклад - реклама на зупинках, яка стала справжнім трендом останніх років. Або інтерактивні екрани на станціях метро, ​​які вмить привертають до себе увагу більшості перехожих.

АйДіМедіа гарантує покриття рекламними площинами усіх регіонів країни. Отже, ви зможете орендувати необхідні конструкції в одного агента, не витрачаючи час на пошуки потрібних щитів у різних компаніях.

2. Заощаджуємо нерви та сили

З IDMedia ви повністю абстрагуєтеся від труднощів та проблем, які можуть виникнути під час запуску рекламної кампанії. А все тому, що:

Орендувати рекламний щит (незалежно від типу, міста та точної адреси) можна дистанційно. Все, що потрібно - вибрати відповідні носії на сайті та забронювати їх на потрібний період. Жодних поїздок в агентство та витрат нервів на дорогу, пробки.

Усі послуги IDMedia надаються комплексно. Ми не просто здаємо рекламні щити напрокат. Ми надаємо комплексну допомогу своїм клієнтам у підготовці рекламної кампанії. Співробітники агентства допоможуть з юридичним аспектом розміщення реклами, підготовкою дизайну для банера, визначенням ЦА та вирішенням багатьох інших питань.

Ми беремо контроль за розміщеними плакатами на себе. Вам не доведеться самостійно контролювати стан орендованих щитів. Ми постійно моніторимо рекламні носії та регулярно надсилаємо фотозвіти орендарям. Щоб перевірити стан банера, достатньо буде заглянути до телефону або комп'ютера.

Наше завдання — зробити розміщення зовнішньої реклами в Україні максимально простим. Тому ми надаємо послуги комплексно, завжди намагаємося йти назустріч замовникам та оперативно знаходимо оптимальний вихід навіть із нестандартних ситуацій.

3. Економимо гроші

Якісна та працююча реклама не може бути дешевою. Але вона може бути доступною. За більш ніж 10 років роботи ми зуміли оптимізувати свою роботу та встановити найкращі умови розміщення зовнішньої реклами для замовників. Тільки в IDMedia оренда білбордів, сітілайтів та інших носіїв можлива за такою ціною. Причому точна вартість залежить лише від ваших вимог до:

  • Типу конструкції (в АйДіМедіа можете замовити зовнішню рекламу як на недорогих статичних щитах, так і на престижних і яскравих екранах або динамічних білбордах);

  • Розташування щита (конструкції, розташовані в центральних районах, обійдуться трохи дорожче, але й ефективність їх на порядок вища);

  • Терміну оренди (орендувати рекламні носії можна на будь-який період, для тривалої оренди можливі більш лояльні умови).

Ознайомитись із зразковими розцінками на оренду носіїв реклами ви можете на сайті. Дізнатись точно, скільки коштує зовнішня реклама в Україні під конкретні запити, можна на консультації з менеджером. Щоб отримати її, залиште телефонний номер у формі заявки на сайті.

Як замовити зовнішню рекламу?

IDMedia – ваш надійний партнер у зовнішньому просуванні в Україні. Ми вже розмістили тисячі банерів світових брендів та невеликих локальних компаній. Збільшити прибуток з мінімальними витратами часу, сил та грошей можете і ви! Просто залиште номер телефону у формі заявки на сайті та дочекайтесь дзвінка менеджера. Він відповість на питання і допоможе підібрати оптимальну стратегію зовнішнього просування.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин