Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Зробіть свій бізнес успішним – замовляйте зовнішню рекламу у IDMedia

Хочете, щоб про вашу компанію говорили, а кількість її клієнтів зростала у геометричній прогресії? Тоді почніть розвиток бренду із зовнішньої реклами! Саме вона є одним із найпотужніших інструментів просування в Україні. Але лише за однієї умови — вірна організація рекламної кампанії. Довірити це питання та вигідно замовити зовнішню рекламу в будь-якій області України ви можете в IDMedia!

Зовнішня реклама в Україні або 5 причин нею скористатися

За всіма прогнозами, інтернет реклама мала витіснити зовнішню рекламу ще років 5 тому. Але досить вийти на вулицю, як одразу стає зрозуміло: зовнішня реклама нікуди не зникла. Більше того, кількість вуличних носіїв реклами постійно збільшується, а її можливості — удосконалюються.

Цікавий факт: в результаті опитування з'ясувалося, що 46% опитаних спочатку дізнавалися про послугу/продукт на вуличному щиті, а потім продовжували вивчати інформацію про пропозицію в інтернеті.

Звідки такий попит на стандартну зовнішню рекламу і чому реклама на білбордах і сітілайтах ніяк не поступається цифровим аналогам? Цьому є 5 пояснень.

1. Зовнішню рекламу важко пропустити

Рекламний ролик можна переключити по телевізору. В Інтернеті заблокувати. А ось зовнішню рекламу пропустити точно не вдасться. Особливо якщо це великий рекламний білборд або яскравий сітілайт. Інформація з вуличних щитів впадає у вічі. Її важко ігнорувати.

2. Зовнішня реклама бореться зі скептицизмом

Сьогодні розміщення зовнішньої реклами дозволяє боротися із недовірою. Підприємства, які розміщують зовнішню рекламу асоціюються з лідерами ринку. Розміщена реклама на білбордах говорить про те, що у підприємства все добре навіть у скрутний час. Зовнішня реклама "на ура" справляється з основними запереченнями цільової аудиторії і дозволяє швидко переманити її на бік бренду, що просувається.

3. Зовнішня реклама не нав'язує

На відміну від інших форматів, зовнішня реклама нічого не нав'язує, не включається настирливо кожні 30 секунд і не заважає цільовому клієнту виконувати свої завдання. Вона лише прикрашає вулиці та дозволяє зайняти вільний час читанням рекламного слогана. Як результат – абсолютно позитивне ставлення до бренду та відсутність роздратування до його реклами.

4. Зовнішня реклама робить впізнаваним і допомагає підтримувати ім'я

Якщо ви просуваєте новий бренд, то розміщення реклами на білбордах або інших носіях в Україні допоможе вам вийти на ринок, яскраво заявити про себе та стати більш впізнаваним (за рахунок ненав'язливої ​​та цікавої пропозиції). Якщо ви давно на ринку, то зовнішня реклама допоможе нагадати про себе та підтримати вже сформоване ім'я.

Погляньте на білборди на центральних вулицях міста. Там, напевно, розміщена реклама великих брендів, які явно не потребують рекламування і вже отримують хороший прибуток зі свого бізнесу. Але це змусить їх відмовитися від наружки. Якщо припинити розміщення зовнішньої реклами, можна зіткнутися з повільним, але вірним згасанням популярності бренду.

5. Зовнішня реклама дозволяє проявити творчість

Кампанія із зовнішнього просування націлена не на хвилинну конверсію, а на підвищення впізнаваності бренду в перспективі. Тому тут можна використовувати менше “продажу” та більше творчості. Це, у свою чергу, також позитивно позначається на формуванні образа бренду та ставлення до нього аудиторії.

Чи готові ви зробити свій бренд відомим? Наважуйтеся!

Рано чи пізно ви у будь-якому випадку зіткнетеся з необхідністю розміщення наружки. Питання лише в тому, скільки ви втратите від бездіяльності зараз. Чим раніше зовнішню рекламу в Україні буде розміщено, тим ефективнішою вона виявиться для вашого бізнесу. До того ж не варто забувати про конкуренцію. Ваш білборд сьогодні може зайняти конкурент (поки ви плануєте замовити зовнішню рекламу через тиждень-другий).

Час у розміщенні реклми на бордах має велике значення. Довго затягувати із рішенням не варто. Якщо ви хочете, щоб ваш бренд вийшов на новий рівень або ефективно заявив про себе на ринку, достатньо замовити розміщення реклами в IDMedia. Ми пропонуємо до оренди щити всіх типів:

Ви можете орендувати білборди в Одесі, а можете замовити сітілайти в Києві. 100% покриття регіонів країни рекламними щитами від АйДіМедіа робить ваші можливості у зовнішній рекламі безмежними. І щоб скористатися ними, достатньо оформити заявку на сайті, обговорити деталі співпраці з менеджером та запустити свою зовнішню рекламну кампанію.

Не зволікайте з просуванням бренду! Чим раніше ви орендуєте носії зовнішньої реклами у цільовому місті, тим швидше зможете отримати результат!

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин