Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Швидкість реакції наших менеджерів на Ваші запити вражає!

Оперативність - це саме те, що відрізняє нас від інших рекламних агентств України. І те, чим пояснюється висока популярність нашої компанії. В IDMedia ви можете замовити зовнішню рекламу сьогодні та насолоджуватися нею вже за кілька днів. Ми гарантуємо максимально швидку роботу на всіх етапах: від підготовки стратегії рекламної кампанії до відправки фото звітів.

Професійно консультуємо та швидко допомагаємо у виборі бордів

В IDMedia представлений найбільший список площин, доступних для оренди в Україні:

Розміщені носії у всіх містах: від сітілайтів у Львові до відеобордів у Харкові. Іноді клієнту складно самостійно вибрати рекламний білборд чи іншу площину. Особливо якщо він раніше не стикався з запуском зовнішньої реклами. У такому разі на допомогу прийдуть спеціалісти АйДіМедіа. Їм ви можете довірити:

  • Пошук відповідних конструкцій. Вивчивши вашу ЦА та особливості рекламного сюжету, менеджери IDMedia визначать конструкції, на яких розміщення зовнішньої реклами в Україні буде найефективнішим. Повірте, не завжди є сенс витрачатися на дорогі брандмауери, але трапляються й випадки, коли без них не обійтися!

  • Розробка схеми розміщення банерів. Розміщення реклами на білбордах, сітілайтах та інших носіях може бути виконане за схемами: «кільцева», «павутина», «магістральна» і не тільки. Кожна має свої переваги, недоліки, можливості. Докладно описати їх зможуть наші менеджери.

  • Вибір адресної програми. Щоб обрана схема зовнішнього просування принесла максимум ефекту, важливо грамотно підібрати точки розміщення банерів. Тут важливо зважати на все: і видимість конкретного носія, і передбачувані дії ЦА, і багато іншого.

Перед тим, як замовити білборд, сітілайт або інший носій, ви можете проконсультуватися з менеджером онлайн. Все, що для цього потрібно – заповнити форму заявки на сайті. Наш фахівець оперативно передзвонить вам і відповість на всі питання, що вас цікавлять.

У стислі терміни готуємо банери та розміщуємо їх в Україні.

Якщо ви замовите розміщення реклами в Україні сьогодні, то вже за кілька днів зможете милуватися виглядом орендованого щита. Ми приймаємося за роботу відразу після визначення всіх її нюансів та у найкоротші терміни:

  • Підготовлюємо комерційну пропозицію з вартістю, яка відповідає вашим очікуванням та доступному бюджету;

  • Допомагаємо визначитися з макетом та його оформленням за необхідності;

  • Узгоджуємо розроблений макет із юристами, щоб уникнути можливих санкцій та мінімізувати додаткові витрати;

  • Відправляємо банер до друку;

  • Розміщуємо банер за вже розробленою адресною програмою.

Розміщується зовнішня реклама у кілька етапів. Спершу ми відправляємо готові банери до потрібних міст. Там їх зустрічають кур'єри IDMedia, які доставляють плакати на місця розміщення. Завершальний етап - безпосередня поклейка плаката. Займаються цим досвідчені спеціалісти. Коли роботи закінчені, кожен бігборд, сітілайт (або інший щит) фотографується. Фотографії надсилаються клієнту як фотозвіт.

Робимо зовнішню рекламу в Україні комфортною, швидкою та вигідною.

Весь цикл запуску зовнішнього просування супроводжує команда IDMedia. Ви ж повністю позбавляєтеся будь-яких зайвих витрат і проблем, що дозволяє вам економити:

  • Час. Замість того, щоб самостійно переглядати вільні білборди або перевіряти стан розміщених на них банерів, ви можете зайнятися розвитком бізнесу, вдосконаленням рекламної кампанії або просто своїми справами.

  • Сили. Ви можете бути спокійні за запущену рекламну кампанію. Зовнішня реклама на білбордах, сітілайтах та інших носіях - це улюблена справа, якою команда IDMedia займається більше 10 років. Ми знаємо про неї все (і навіть трохи більше).

  • Гроші. По-перше, ще на початковому етапі ми оптимізуємо всі витрати та готуємо комерційну пропозицію під конкретний бюджет. А по-друге, у нас оренда бігбордів, скролів та інших щитів представлена ​​за найдоступнішими в Україні цінами. Дізнатися скільки коштує реклама на білбордах або інших щитах, ви можете на сайті або зв'язавшись з менеджером АйДіМедіа.

За понад 10 років роботи на ринку реклами нашої компанії, нам вдалося створити унікальну систему зовнішнього просування, яка практично не передбачає участі замовника. Від вас потрібно лише одне – замовити зовнішню рекламу в Одесі, Чернівцях чи будь-якому іншому місті на нашому сайті. Решту ми візьмемо на себе!

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин