Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Вигідна пропозиція від рекламної агенції IDMedia

Розвиваєте свій бізнес на Одещині? Чи хочете розширити аудиторію за рахунок південного регіону? У такому разі вам потрібна зовнішня реклама. Яскраві та помітні білборди у Чорноморську, сітілайти в Одесі, щити, зупинкові павільйони, скроли допоможуть вам привернути увагу нової цільової аудиторії.

Орендувати відповідні площини ви можете у IDMedia. Ми пропонуємо найкращі умови розміщення зовнішньої реклами на білбордах в Одесі, для вас ми:

  1. Пропонуємо повний вибір щитів до оренди. Розміщення реклами можливе на всіх вільних форматах зовнішньої реклами у місті;

  2. Дотримуємось лояльного прайсу. Щоб залучити рекламодавців, наше агентство максимально зменшило розцінки на свої послуги. Незважаючи на попит, що знову повертається, ми дотримуємося лояльного прайсу.

  3. Ви можете орендувати будь-який відповідний білборд, сітілайт або інший носій реклами дистанційно. Просто виберіть відповідні конструкції та замовте їх на сайті.

Які переваги розміщення зовнішньої реклами в Одесі?

Одеса туристичний центр України, який щорічно відвідують мільйони туристів. У 2022 році британський журнал The Independent включив місто до списку рекомендованих до відвідування. В Одесі представлено безліч сучасних форматів зовнішньої реклами:

  • Відеоборди в Одесі – це один із найперспективніших видів просування. Яскраві та динамічні сюжети миттєво привертають увагу та стають окрасою вечірнього міста;

  • Скроли в Одесі – це вже класичний формат зовнішньої реклами, що розташовується в центрі, до його переваг можна віднести динаміку, яка привертає увагу і глянцеві плакати, які в рази відрізняються від друкованої продукції для білборду;

  • Сітілайти в Одесі – формат, який полюбили городяни за розміри та вдале розташування;

Всі ці формати знаходяться в центрі міста, а значить, контакт з цільовою аудиторією неминучий. Контактуючи регулярно з сюжетом, що повторюється, у людини несвідомо формується впізнаваність торгової марки - це і є головна перевага зовнішньої реклами. Також можна виділити такі переваги як:

  • Охоплення;

  • Вартість;

  • Розмір;

  • Цілодобовий контакт;

  • Її неможливо переключити.

Просуваючи продукт у південному регіоні не варто забувати і про інші міста Одеської області. Також варто звернути увагу на траси, які ведуть до Одеси та інших курортних населених пунктів. Завантаженість цими трасами іноді перевищує завантаження на центральних вулицях міста Одеси. З усіх напрямків для розміщення зовнішньої реклами на Одещині варто звернути увагу на:

Де замовити зовнішню рекламу в Одесі?

Рекламна агенція IDMedia покриває 100% регіонів країни і на даний момент нараховує покриття вже в більш ніж 900 населених пунктах України, а це означає, що з IDMedia розміщення зовнішньої реклами в Одеській області стане для вас максимально продуктивним та вигідним. У нас ви можете орендувати найефективніші щити міста за приємними цінами.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин