Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Рекламна агенція IDMedia знов відзначено почесною нагородою "Вибір Країни 2020"

Щороку рекламна агенція IDMedia показує себе як лідер у своїй галузі. Професіоналізм, прогресивність та справжня відданість улюбленій справі – це те, що веде до щорічних перемог команду підприємства, яке протягом більше ніж десяти років займається розміщенням зовнішньої реклами на всій території України.

Зовнішня реклама, якій довіряють

Зовнішня реклама – це класичний та дієвий спосіб для просування товарів та послуг, а також інформування громадян про важливі події. Довіра до зовнішньої реклами сформувалася давно, завдяки тому, що саме цей спосіб є найдавнішим у сфері реклами і за всі роки заслужив на репутацію “методу, який працює”. Яскраві сюжети, що запам'ятовуються, розміщені на великих білбордах, компактних сітілайтах в пішій зоні, а яскраві відеоборди привертають увагу. Одні зображення подобаються, інші, м'яко кажучи, не дуже, але ті та інші у будь-якому випадку викликають емоції. Що призводить до розмов, обговорень і зрештою працює як сигнал до дії.

Компанія IDMedia пропонує широкий спектр послуг, пов'язаних із розміщенням зовнішньої реклами. Розпочавши співробітництво та підписавши договір, клієнт отримує повний супровід рекламної кампанії "від А до Я", сюди входить:

  • Розробка стратегії;

  • Набір адресної програми;

  • Розробка макетів;

  • Друк постерів;

  • Монтаж;

  • Фото звіт;

  • Щомісячний моніторинг усіх конструкцій.

Ми пропонуємо рекламні поверхні по всій території України, а також гнучку систему лояльності для постійних та нових клієнтів.

IDMedia та перемога у премії “Вибір країни 2020”

Заслужене почесне звання “Вибір країни” насамперед говорить про нас, як про професіоналів своєї справи, як про агенцію, якій довіряють просування бізнесу сотні підприємців у всій Україні. Це престижний статус, отримавши який один раз, хочеться підтверджувати його з року в рік, тим самим продовжуючи покращувати весь спектр послуг. Таким чином, ця премія успішно сприяє розвитку українських компаній.

Нагорода "Вибір країни" є для компаній також знаком довіри, адже за статистикою, до компанії, яка отримала нагороду, лояльність клієнтів збільшується більш ніж на 30%.

Нагороду "Вибір країни" отримує лише одна компанія в одному виді діяльності один раз на рік. Так, у 2020 році IDMedia стала номінантом на премію серед багатьох рекламних агентств України і за результатами вийшла на лідируючі позиції. Це велика перемога для нас, але і велика відповідальність перед клієнтами. Відповідальність за те, щоб надані нами послуги завжди були найвищої якості, а наші клієнти були задоволені результатами співпраці з нами. Це наша основна мета і ми всією командою намагаємось відповідати високому статусу “Вибір країни”.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин