Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

IDMedia – Лідер Галузі 2016. Національний Бізнес Рейтинг України

Щороку Національний Бізнес Рейтинг України проводить масштабний аналіз українських підприємств з метою виявлення найуспішніших, найстабільніших компаній країни. Такий захід дозволяє не лише висловити подяку у вигляді престижних нагород лідерам економічної галузі, а й показати наскільки важливою є якісна робота для розвитку українського бізнесу. НБР України – незалежний авторитетний орган, який співпрацює також із країнами Азії та Європи та ставить собі за мету популяризувати чесний та прозорий бізнес.

Першу нагороду у номінації “Лідер галузі” компанія IDMedia – лідер України з продажу зовнішньої реклами – отримала у 2016 році. Це стало справжнім проривом та показником успішної роботи, що також чудово позначилося на позитивному іміджі рекламного агентства.

Про компанію IDMedia

Рекламне агентство IDMedia було засноване у 2013 році справжніми фанатами рекламної справи, які багато років присвятили вивченню цієї сфери. Тому агентство швидко дало перші плоди та внесло величезний внесок у розвиток рекламного бізнесу України.

З самого початку компанія займалася розміщенням зовнішньої реклами на всій території України. Ретельно досліджуючи всі конструкції кожної області, у кожному населеному пункті та за їх межами, сформувалася велика база площин розміщення зовнішньої реклами країни. Сьогодні найпопулярнішими форматами є:

Всі вони зібрані в одному місці – на сайті idmedia.ua. Що дозволяє клієнту всього в кілька кліків орендувати потрібний борд у будь-якій точці України. Окрім оренди поверхні, клієнт може не переживати щодо інших організаційних питань, таких як дизайн та друк постера, поклейка та моніторинг. Ці нюанси включені в послуги розміщення зовнішньої реклами від агентства IDMedia.

Зовнішня реклама – класичний інструмент просування

Безліч яскравих слоганів та барвистих вивісок у кожному українському місті говорить сама за себе. Зовнішня реклама - найстаріший вид привернення уваги до товарів, послуг та соціальних питань. З ряду причин вона користується популярністю у світі і донині:

  • Її точно побачать. Рекламу на вулицях неможливо заблокувати або переключити. Приваблива та корисна реклама притягує погляди;

  • У ній є потреба. Так, стоячи в пробці, кожен дізнається про наближення розпродажу в сусідньому ТЦ, про початок прокату нового фільму в кіно, про захід у місті та ін;

  • Вона завжди поряд. Для того, щоб реклама потрапила на очі, не потрібно спеціально щось робити, достатньо їхати повз або йти вулицею, а яскравий плакат обов'язково забере частку вашої уваги і, коли це буде потрібно, побачена інформація дасть про себе знати.

Серед основних правил при виборі такого каналу просування – створення привабливого дизайну рекламної кампанії. На плакаті інформація має бути не лише інформативною, а й лаконічною та зрозумілою для людей. Це золоте правило та гарантія того, що реклама буде помічена та приверне потенційного клієнта.

Вибирайте найкраще!

Щоб досягти успіху, треба докладати великих зусиль. Чи то рекламна кампанія для клієнта, чи робота над власним іміджем - рекламне агентство IDMedia підійде до питання максимально серйозно, що згодом дасть результат. Яскравим підтвердженням цих слів є нагорода Лідер галузі 2016 року.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин