Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

IDMedia – Лідер Галузі 2017. Національний Бізнес Рейтинг України

Здобути нагороду Національного Бізнес Рейтингу України не лише престижно, також це означає, що компанія вийшла на новий рівень, їй довіряють з кожним днем ​​все більше українців і віддають перевагу саме їй серед інших. Таке визнання дає компанії впевненість у виборі правильного вектора руху та говорить про надання якісних послуг та комфортну співпрацю. Бізнес рейтинг формується щорічно та на підставі даних виділяються компанії-лідери, які отримують заслужені нагороди. Так рекламна агенція IDMedia другий рік поспіль (першу нагороду “Лідер галузі 2016” отримала роком раніше) отримала звання “Лідер галузі 2017” від Національного Бізнес Рейтингу України.

Чому IDMedia?

  • Досвід. Компанія займається зовнішньою рекламою понад 10 років. За цей час сформовано найбільшу базу конструкцій різних форматів для розміщення зовнішньої реклами в Україні. Серед них представлені конструкції як у містах мільйонниках, так і в невеликих селищах, на дорогах міжміського сполучення, трасах та ін.

  • Комфорт. Проаналізувавши ринок зовнішньої реклами, поспілкувавшись з клієнтами, конкурентами та зробивши висновки, IDMedia створила зручний сайт, скористатися яким зможе кожен, а підбір та замовлення конструкції займе не більше кількох кліків. Ну і, звичайно ж, ви можете просто зателефонувати менеджерам по телефонам, вказаним на сайті, що ще більше скоротить витрачений час.

  • Вартість. Ціни на оренду білбордів, сітілайтів та інших конструкцій у компанії IDMedia найприйнятніші серед українських агентств. Менеджери готові йти на розумні компроміси з клієнтом, будуть раді запропонувати знижки на послуги та запам'ятатися з найкращого боку.

  • Стабільність. У компанії IDMedia знають ціну стабільності. Тому ми займаємося зовнішньою рекламою вже тривалий час (більше 10 років). За ці роки у нас сформувалася велика кількість постійних клієнтів зі світовими іменами, ми працюємо з великими українськими підприємствами та молодими перспективними проектами (докладніше про наших клієнтів у розділі “клієнти”), співпраця з нами у 90% зі 100% переростає у міцну дружбу.

Білборди в Україні - класика просування бізнесу

Зовнішня реклама - один з перших інструментів у світі, який використовувався для привернення уваги, за довгий час існування зовнішня реклама видозмінювалася, піддавалася прогресу. За рахунок цього зараз ми маємо безліч конструкцій різних форматів, серед яких:

Але їх поєднує одне – всі вони позитивно працюють на імідж, приваблюють клієнтів та збільшують прибуток.

Коли стоїть завдання швидко заявити про себе, підвищити впізнаваність бренду, розповісти потенційному клієнту про товар або послугу, і як результат отримати бажаний ефект – зовнішня реклама – перше, про що варто подумати.

Співпраця з рекламним агентством IDMedia позбавить вас усіх організаційних турбот, адже всі моменти з виробництва та розміщення рекламного сюжету, ми беремо на себе. Ми маємо найбільший актив рекламних площин по всій Україні, це говорить про те, що всю адресну програму ви зможете закрити в одному місці, заощадивши час на пошуки безлічі підрядників. Великий досвід роботи у рекламній сфері та величезна кількість накопичених знань нашою командою робить агентство IDMedia лідером у своїй категорії, що ще раз підтверджує нагороду “Лідер галузі 2017” від Національного Бізнес Рейтингу України.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин