Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

IDMedia – Лідер Галузі 2019. Національний Бізнес Рейтинг України

Національний Бізнес Рейтинг України – топова премія, якою щорічно нагороджуються компанії-лідери, задіяні у розвитку економічної сфери країни. На підставі багатьох факторів, які ретельно досліджуються протягом року, формується список номінантів, які на думку НБР досягли висот у бізнесі. Потім відбувається нагородження компаній, які посіли лідируючі позиції. Серед таких щасливчиків - рекламне агентство IDMedia, в якому можна замовити розміщення зовнішньої реклами по всій території України.

Зовнішня реклама як найкращий спосіб заявити про себе

Існує велика кількість інструментів для просування, з кожним роком їх стає ще більше, адже прогрес не стоїть на місці. Але білборди - це класика, як і зовнішня реклама в цілому. Найперші згадки про зовнішню рекламу датуються ще ХV століттям, чого не скажеш про інші інструменти просування. За цей час зовнішня реклама не тільки видозмінилася, її позиції з просування щільно закріпилися серед лідируючих, а інтерес продовжує зростати. Такий успіх можна пояснити кількома факторами:

  • Масштаб. Тут йдеться не тільки про великий розмір самих конструкцій, що теж відіграє важливу роль при виборі даного інструменту, а й масштаб рекламної кампанії. Адже часто компанії-замовники хочуть набрати велику адресну програму, тоді потенційному покупцю точно не уникнути впливу такої реклами.

  • Якість. Це дуже цікавий момент, тому що зовнішня реклама дійсно працює якісно, ​​порівняно з будь-яким іншим способом просування. Телевізійну, радіо-, у соціальних мережах, у друкованих виданнях легко можна ігнорувати, переключивши, перегорнувши, заблокувавши. Зовнішня реклама тим часом продовжує працювати. Вона скрізь і на неї неможливо не звернути увагу.

  • Привабливість. Від того, наскільки привабливим, креативним та інформативним буде сюжет, залежить успіх рекламної кампанії. Але ж і смаки у людей різні, те, що здасться цікавим одній людині, може не сподобатися іншій. Тут йдеться більше про те, що сама по собі зовнішня реклама приваблива, як частина архітектури міста, пригадаємо, наприклад, площу Таймс Сквер з її численними рекламними конструкціями, без яких уже не уявити Манхеттен.

З IDMedia про ваш бізнес дізнаються всі!

IDMedia – лідер ринку зовнішньої реклами в Україні. Багаторічний досвід роботи в даній сфері, велика кількість накопичених знань, а також найбільше покриття в країні (охоплюємо більше 900 міст) дозволяє з упевненістю заявляти про себе як про професіоналів своєї справи. Серед наших клієнтів як великі міжнародні компанії, так і перспективні стартапи-початківці. Розміщуємо рекламу будь-якого типу: продаючу, розважальну, політичну, соціальну тощо. У великих обласних містах, маленьких населених пунктах, на центральних вулицях та на трасах. У нашому арсеналі всі типи конструкцій:

При укладанні договору про співпрацю за клієнтом закріплюється менеджер, який веде рекламну кампанію від початку і до самого її завершення. В такий пакет входить: набір та узгодження адресної програми, розробка макета, друк, поклейка, фотозвіт та регулярний моніторинг. IDMedia – комфорт з першої секунди співпраці.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин