Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

IDMedia - "Вибір Споживача 2019". Нагорода від Всеукраїнського Галузевого Аналітичного Центру

Незалежна система оцінки підприємств України – Всеукраїнський галузевий аналітичний центр – у 2019 році нагородив компанію IDMedia золотом у номінації “Вибір споживача”. Ця нагорода далеко не перша в арсеналі компанії, але вона стала ще одним доказом того, що IDMedia є надійним, якісним та пріоритетним для вибору, рекламним агентством.

Протягом більш ніж 10 років команда професіоналів, що працюють у компанії, створювала позитивний імідж, просто роблячи свою справу якісно та з великим задоволенням. Зовнішня реклама та білборди загалом за ці роки теж не стояли на місці, щороку зазнавали змін, прогресували та вдосконалювалися (це, до речі, триває донині), а ми вдосконалювалися та прогресували разом із ними, отримуючи нові знання та навички, щоб бути найкращими для наших клієнтів.

Рекламне агентство IDMedia – лідер з розміщення зовнішньої реклами в Україні.

Ми маємо найбільше покриття, що дозволяє реалізувати рекламні кампанії не лише у великих обласних центрах, а й у найменших містах, селищах та на трасах. Ми знаємо, як важливо при організації масштабної РК охопити кожен куточок нашої великої країни, і ми єдині можемо похвалитися такою можливістю. За багаторічний досвід успішної роботи ми сформували величезну базу підрядників, співпраця з якими приносить лише позитивні емоції, на які можна покластися. І ми можемо сказати, що відповідаємо за якість послуг, що надаються.

Роблячи щодня впевнені кроки у бік вдосконалення всіх моментів, з якими стикається наш клієнт на шляху замовлення зовнішнього розміщення, з нами зручно, швидко і вигідно. Ми пропонуємо розміщення в більш ніж 900 населених пунктах України на таких форматах:

Серед наших переваг:

  • 100% покриття регіонами України, від великих міст до маленьких населених пунктів;

  • Зручний у використанні сайт, пошук потрібної конструкції та оформлення замовлення займе пару кліків;

  • Менеджери-фахівці з багаторічним досвідом роботи у сфері зовнішньої реклами, які допоможуть оперативно організувати РК та дадуть відповіді на питання, що цікавлять;

  • Гнучка цінова політика, ми можемо підібрати конструкції під будь-який бюджет клієнта, а також постійним клієнтам завжди запропонуємо хорошу систему знижок.

Щорічні нагороди у престижних Всеукраїнських рейтингах підтверджують наші заслуги у сфері розміщення зовнішньої реклами. Звання "Вибір споживача 2019" - це не просто чергова нагорода, це ознака довіри, це означає, що на підставі статистики компанію IDMedia люди вибирають для замовлення послуг набагато частіше, ніж інші компанії, що працюють у подібній сфері. Приємно усвідомлювати це і ми продовжуватимемо робити все можливе для того, щоб замовити зовнішню рекламу в Україні було просто і вигідно.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин