Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Продовжуємо підкорювати нові вершини: IDMedia - Лідер Галузі 2021

Приємно щороку отримувати престижні нагороди від Національного Бізнес Рейтингу України, але ще приємніше усвідомлювати, що нам довіряють, нас визнають як спеціалістів своєї справи, про нас говорять. Цього року ми знову стали найкращими у своїй галузі та підтвердили це своєю новою нагородою “Лідер галузі 2021”. А це означає, що ми стали досвідченішими і сильнішими, а реклама на білбордах стала ще якіснішою.

Національний Бізнес Рейтинг України – це представництво Міжнародної Спілки Національних бізнес-рейтингів, яке щороку визначає лідерів серед компаній, що працюють у різних сферах діяльності. Нагороди від НБР демонструють рівень успішності та стабільності підприємств України серед аналогічних за розміром, видом економічної діяльності та географії роботи.

Зовнішня реклама - найпопулярніший інструмент просування

Зовнішня реклама вже давно зарекомендувала себе як дієвий спосіб просування бізнесу. Вона допомагає підвищити впізнаваність бренду, сформувати позитивний імідж компанії, наштовхнути на купівлю товару.

Зовнішня реклама розташовується в найжвавіших місцях, її видно здалеку і для цього не треба використовувати додаткові ресурси (телефон, телевізор, комп'ютер). Ви постійно стикаєтеся з нею просто роблячи свої звичайні справи: переміщаючись у транспорті на шляху на роботу, вигулюючи собаку, здійснюючи ранкову пробіжку.

Гарні, яскраві сюжети з проникливими слоганами постійно потрапляють до нас на очі і западають у голову, формуючи тим самим нові потреби у нашій підсвідомості. Саме тому чим креативніша реклама - тим успішніша рекламна кампанія.

Чому IDMedia - компанія-лідер з просування зовнішньої реклами

Величезний досвід роботи в рекламній сфері (понад 10 років) дозволив накопичити достатню кількість знань, вивчити тонкощі та підводні камені, щоб щодня надавати найякісніші послуги з розміщення зовнішньої реклами в Україні.

На сьогоднішній день ми маємо найбільше покриття по областях України, а це означає, що у нас в арсеналі більше 130000 конструкцій для розміщення зовнішньої реклами в усіх куточках країни. Серед найпопулярніших носіїв:

Зручний для кожного користувача сайт дозволяє забронювати поверхню, що сподобалася, за пару кліків. А оператор готовий відповісти на ваші запитання.

Серед наших основних переваг – повне ведення вашої рекламної кампанії. Ми супроводжуємо РК на всіх етапах: від формування стратегії аутдор-розміщення до щомісячного моніторингу розміщених сюжетів.

Сюди входить:

  • Узгодження рекламного бюджету;

  • Грамотний підбір локацій розміщення реклами;

  • Розробка макету;

  • Проба кольору;

  • Друк постерів;

  • Монтаж та фотозвіт;

  • Щомісячний моніторинг конструкцій.

Рекламне агентство IDMedia – стабільна компанія, яка несе звання Лідер галузі, починаючи з 2016 року. Щороку ми підтверджуємо високий статус, підкріплюючи новими нагородами та все більшою кількістю задоволених клієнтів. Будьте з нами – обирайте найкращих!

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин