Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Рекламна агенція IDMedia стала першою в Україні, хто ввів оплату криптовалютою за розміщення зовнішньої реклами

У цей непростий час, українці продовжують перебувати у списку найактивніших користувачів криптовалюти. За підсумками року Україна посіла 3 місце у світі щодо використання криптовалют. На хвилі світової популярності віртуальних грошей керівництво IDMedia вирішило зробити можливим для всіх бажаючих оплачувати послуги з розміщення зовнішньої реклами криптовалютою. Наша компанія прагне спростити процес розміщення зовнішньої реклами в Україні. Тому питання про реалізацію можливості оплачувати за розміщення в криптовалюті назрівало вже давно. Ми ретельно вивчили досвід світових компаній, а також врахували всі особливості українського законодавства щодо віртуальних активів, після чого стали першим рекламним агентством, яке реалізувало подібну ідею.

На першому етапі оплату можна буде здійснити у трьох видах стейблкоїнів USDT, BUSD, USDC. З розвитком ринку список може розшириться. Орендувати білборди з оплатою у криптовалюті можна буде на будь-якому вільному рекламному щиті по всій Україні. Наші клієнти тепер можуть орендувати за допомогою крипти такі типи зовнішньої реклами, як:

У IDMedia ми завжди йдемо в ногу з часом, тому першими впроваджуємо інноваційну форму оплати. Адже вже в найближчому майбутньому, можливо, всі угоди будуть здійснюватися за допомогою блокчейн технологій.

Рекламна агенція IDMedia є лідером в Україні з розміщення зовнішньої реклами. Більш ніж десятирічний досвід роботи допомагає компанії бути найкращими у рекламній сфері та підтверджувати це щорічними нагородами “Лідер галузі”, “Вибір країни”, “Компанія року”, “Ukrainian business award” тощо. Ми пропонуємо своїм клієнтам 100% покриття по областях України (у нашому арсеналі понад 115000 конструкцій по всій країні), оперативне розміщення зовнішньої реклами (всередині компанії було поставлено рекорд за швидкістю розміщення від звернення клієнта до друку плакату, розміщення та здачі фото звіту пройшло всього 2 години і 42 хвилини), повний супровід та контроль рекламної кампанії на всіх етапах. З кожним днем ​​ми розвиваємося і стаємо кращими для вас, саме тому вводимо в робочі процеси найактуальніші новинки, якими і є на сьогоднішній день операції з криптовалютою.

Отримати детальну інформацію щодо оренди білбордів з використанням криптовалюти можна залишивши заявку у нас на сайті.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин