Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

Ukrainian Business Award 2021 - нова нагорода для IDMedia

Не варто знижувати свої досягнення, особливо, коли вони дійсно варті того, щоб ними пишатися. У 2021 році нашу компанію виділили серед інших у ще одній престижній національній премії - Ukrainian Business Award. Ця премія проводиться щороку, а нагороди надаються найуспішнішим компаніям, які сприяють розвитку українського бізнесу.

IDMedia - новий рівень розміщення зовнішньої реклами

Чому ми отримуємо так багато нагород кожного року? В чому наш секрет? Ці питання не дають спокою нашим конкурентам, але відповіді на них дуже прості. Ми за чесний та прозорий бізнес, ми не відступаємо перед труднощами, та найголовніше, ми надаємо якісні послуги з розміщення зовнішньої реклами по всій Україні вже більше десяти років. Щодо якості: сучасність, прогресивність і постійний розвиток - три кити, на яких тримається філософія нашої компанії. А також варто відзначити наш багаторічний досвід в рекламній сфері, адже ми були свідками і приймали безпосередню участь у становленні рекламного ринку України. Саме це і допомагає нам впевнено рухатись вперед, завойовувати все більше вдячних клієнтів і бути прикладом для багатьох українських компаній.

Трішки важливої інформації

Рекламна агенція АйДіМедіа пропонує:

  • розміщення зовнішньої реклами у кожному куточку України: районні центри, маленькі міста, села, траси, тощо;

  • найбільший вибір рекламних площин в Україні: брандмауери, скроли, призми, білборди, сітілайти, дахові конструкції, відеоборди, та ін.;

  • повне супроводження вашої рекламної кампанії: розробка стратегії, підбір адресної програми, розробка макетів, друк, монтаж, фото звіт, щомісячний моніторинг всіх площин;

  • найзручніший сайт, де ви знайдете повний каталог рекламних площин з цінами, зайнятістю, описами, фото і схемами розміщення; зможете скористатися зрозумілим пошуком необхідних площин і сформувати заявку на розміщення самостійно, або зв’яжіться з нами за вказаними контактами, ми відповімо на всі питання, що вас цікавлять.

Всі нагороди ми присвячуємо своїм клієнтам!

Саме так, бо найкраща наша нагорода - це ваша увага, це те, що серед інших агенцій з розміщення реклами, ви обираєте нас на протязі багатьох років. Це дуже багато вартує. Тому ми не на хвилинку не зупиняємось і не маємо сумніву, що ми робимо все вірно. Дякуємо за довіру, ваші IDMedia.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин