Новости, размышления и просто полезная информация о наружной рекламе.

IDМedia підтверджує своє високе звання нагородою “Лідер Галузі 2020”

Щороку рекламне агентство IDМedia продовжує вдосконалюватися і займати лідируючі позиції в галузі українського рекламного бізнесу. 2020 рік не став винятком. Так, він був складним, але завдяки наполегливій праці та бажанню відповідати найвищим критеріям, він приніс нам чергову нагороду “Лідер галузі” від Всеукраїнського Бізнес Рейтингу.

Ми знаємо про зовнішню рекламу все!

Компанія IDМedia має досить велику історію розвитку, щоб з повною впевненістю заявляти про свій величезний досвід у сфері реклами. Займаючись улюбленою справою вже понад 10 років, фахівцями компанії накопичено безцінний багаж знань, який допомагає тисячам клієнтів якісно просувати свій продукт за допомогою зовнішньої реклами.

Тепер кожен клієнт, звертаючись за рекламними послугами в IDMedia, може бути точно впевнений, що отримає не просто індивідуальний підхід, а й професійну консультацію з приводу РК, а також її супровід від підбору адресної програми до щомісячного моніторингу всіх щитів.

Що ми пропонуємо:

  • Розроблення стратегії рекламної кампанії;

  • Персональний добір адресної програми;

  • Створення макета, що відповідає всім вимогам ЗУ “Про рекламу”;

  • Високоякісний друк постера;

  • Оперативне розміщення;

  • Надання фото звіту;

  • Щомісячний моніторинг вибраних конструкцій.

Не варто забувати, що для постійних клієнтів у нас діє гнучка система знижок. Ми запропонуємо найлояльніші ціни на розміщення зовнішньої реклами навіть для тих, хто співпрацює з нами вперше, адже від обсягу набраної адресної програми також залежить остаточна вартість наших послуг. Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені, що отримуєте найкращу вартість за оренду бордів в Україні.

Ми лідируємо у своїй галузі з 2016 року

Отримавши свою першу нагороду “Лідер галузі 2016”, ми поставили собі чіткий вектор зростання та твердо вирішили відповідати цьому високому званню на постійній основі. Саме завдяки таким амбітним планам нам вдається утримувати лідируючі позиції серед рекламних агенцій України.

Крім того, що нагорода є престижною, вона ще й багато важить для нас. Адже не просто нас, як професіоналів, обирають тисячі людей щодня, які в результаті стають нашими постійними клієнтами. Це і є наш найкращий показник успішності – наші задоволені клієнти.

Як замовити зовнішню рекламу в IDМедіа

Якщо Ви ще не стали нашим клієнтом, але читаєте цей текст, то незабаром плануєте їм стати. Для цього необхідно відвідати сайт та зв'язатися з нами будь-яким зручним способом. Або скористатися формою пошуку, щоб підібрати необхідний тип конструкції, наприклад:

Всі формати представлені на всій території України, можна оформити заявку на бронь даних конструкцій. Після чого з вами зв'яжеться один з менеджерів, який відповість на всі питання та допоможе вирішити організаційні моменти вашої РК.

Ми найкращі у своїй справі, а ваша довіра – наша найкраща нагорода.

Зв'яжіться з нами

Залиште вашу заявку, ми зв'яжемося з вами через пару хвилин